Најновије

КАКВА ВЕСТ: У Москви преминула Хитлерова ћерка

МОСКВА - У медијима се појавила информација да је у Москви преминула Зинаида Попова у својој 82. години, а реч је о жени за коју се сматрало да јој је отац Адолф Хитлер.
Адолф Хитлер (Фото: Јутјуб)

Адолф Хитлер (Фото: Јутјуб)

Наиме, њена мајка је Марија Попова која је неко време била ангажована као обавештајац у Берлину. Била је веома блиска Адолфу Хитлеру, то је оно што се прича о њој. У то време, у Берлину је Хитлер са пријатељима често боравио по градским кафанима и ресторанима, пише руска "Експрес Газета". У том друштву, верује се, често је виђана Марија Попова. По повратку у Русију, Попова сазнаје да је трудна и рађа се Зинаида. Информације да је Зинаиди отац Адолф Хитлер никада нису потврђене, али су у руској јавности широко распрострањене. Највероватније је реч о једној од фантастичних народних прича о херојским руским тајним агентима, а око Попове је та прича исплетена на посебан начин. Попова је у причи профилисана као Хитлерова љубавница. Са друге стране, апсурд је принцип по којем свет често функционише, па не треба да нас изненади да се факт да Хитлер има ћерку Рускињу испостави тачним. Метод "емотивног зближавања" као начин приближавања "мети обавештајног рада" често је заступљен код тајних агената, не само у Русији, него уопште.
Прочитајте још:ФУДБАЛ МУ МОЖДА НИЈЕ НАЈВАЖНИЈИ: Проглашен за најсексипилнијег мушкарца на планети!Жири занемео кад је видео ове секси акробације! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА