Najnovije

KAKVA VEST: U Moskvi preminula Hitlerova ćerka

MOSKVA - U medijima se pojavila informacija da je u Moskvi preminula Zinaida Popova u svojoj 82. godini, a reč je o ženi za koju se smatralo da joj je otac Adolf Hitler.
Adolf Hitler (Foto: Jutjub)

Adolf Hitler (Foto: Jutjub)

Naime, njena majka je Marija Popova koja je neko vreme bila angažovana kao obaveštajac u Berlinu. Bila je veoma bliska Adolfu Hitleru, to je ono što se priča o njoj. U to vreme, u Berlinu je Hitler sa prijateljima često boravio po gradskim kafanima i restoranima, piše ruska "Ekspres Gazeta". U tom društvu, veruje se, često je viđana Marija Popova. Po povratku u Rusiju, Popova saznaje da je trudna i rađa se Zinaida. Informacije da je Zinaidi otac Adolf Hitler nikada nisu potvrđene, ali su u ruskoj javnosti široko rasprostranjene. Najverovatnije je reč o jednoj od fantastičnih narodnih priča o herojskim ruskim tajnim agentima, a oko Popove je ta priča ispletena na poseban način. Popova je u priči profilisana kao Hitlerova ljubavnica. Sa druge strane, apsurd je princip po kojem svet često funkcioniše, pa ne treba da nas iznenadi da se fakt da Hitler ima ćerku Ruskinju ispostavi tačnim. Metod "emotivnog zbližavanja" kao način približavanja "meti obaveštajnog rada" često je zastupljen kod tajnih agenata, ne samo u Rusiji, nego uopšte.
Pročitajte još:FUDBAL MU MOŽDA NIJE NAJVAŽNIJI: Proglašen za najseksipilnijeg muškarca na planeti!Žiri zanemeo kad je video ove seksi akrobacije! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA