Најновије

Директан погодак у ракетни лансер: Терористи опремљени америчким оружјем кренули у офанзиву (МАПА/ВИДЕО)

AЛЕПО - Проамеричка терористичка група Слободне сиријске армија објавила је данас неколико видео снимака напада системима ТОВ на борце Сиријске арапске армије у Алепу. Терористи Слободне сиријске армије данас у на југу Алепа кренули у офанзиву и успели да поврате неколико мањих насеља која су раније изгубили.
Tренутак експлозије (Фото: Moevideo.net)

Tренутак експлозије (Фото: Moevideo.net)

На једном од снимака се види како они системом ТОВ који су им доставиле САД погађају камион са лансером ракета. Осим возача на камиону су се у тренутку погодка налазила још најмање три војника која су стајала иза кабине. Међутим, најдраматичнији видео који су данас објавили терористи је погодак у директан групу војника. Овај узнемирујући видео можете погледати ОВДЕ. Терористи су успели да поврате део територије надомак града Хадар који су недавно заузеле снаге САА. Територија коју су поново заузели терористи обележена је светло зеленом бојом. Руско Министарство одбране објавило је данас снимак бомбардовања рафинерије на Еир ез- Зору коју су држали борци Исламске државе. Снимак овог напада можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:Ирак реаговао због руских крстарећих ракетаВИШЕ НЕЋЕ ЛЕТЕТИ: Амерички авион од 115 милиона долара пао на тесту (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА