Najnovije

Direktan pogodak u raketni lanser: Teroristi opremljeni američkim oružjem krenuli u ofanzivu (MAPA/VIDEO)

ALEPO - Proamerička teroristička grupa Slobodne sirijske armija objavila je danas nekoliko video snimaka napada sistemima TOV na borce Sirijske arapske armije u Alepu. Teroristi Slobodne sirijske armije danas u na jugu Alepa krenuli u ofanzivu i uspeli da povrate nekoliko manjih naselja koja su ranije izgubili.
Trenutak eksplozije (Foto: Moevideo.net)

Trenutak eksplozije (Foto: Moevideo.net)

Na jednom od snimaka se vidi kako oni sistemom TOV koji su im dostavile SAD pogađaju kamion sa lanserom raketa. Osim vozača na kamionu su se u trenutku pogodka nalazila još najmanje tri vojnika koja su stajala iza kabine. Međutim, najdramatičniji video koji su danas objavili teroristi je pogodak u direktan grupu vojnika. Ovaj uznemirujući video možete pogledati OVDE. Teroristi su uspeli da povrate deo teritorije nadomak grada Hadar koji su nedavno zauzele snage SAA. Teritorija koju su ponovo zauzeli teroristi obeležena je svetlo zelenom bojom. Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je danas snimak bombardovanja rafinerije na Eir ez- Zoru koju su držali borci Islamske države. Snimak ovog napada možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:Irak reagovao zbog ruskih krstarećih raketaVIŠE NEĆE LETETI: Američki avion od 115 miliona dolara pao na testu (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA