Најновије

"Oсуђивани криминалци и курветине нам васпитавају народ а власт хапси др Фајгеља"

БЕОГРАД - Српска лига захтева од надлежних државних органа да пусте на слободу професора универзитета др Андреја Фајгеља и сматра недопустивим хапшење грађана због изношења личних ставова. Српска лига не подржава рушење државног поретка и захтева од професора Андреја Фајгеља да образложи свој исказ о позову на "устанак", саопштио је овај Покрет.
Aндреј Фајгељ (Фото: КЦ НС)

Aндреј Фајгељ (Фото: КЦ НС)

- Док нам осуђивани криминалци и курветине на свим националним фреквенцијама у ријалити смећу "васпитавају" народ простаклуком, насиљем, педерлуцима, проституцијом дебилизујући наше грађане и одузимајући им право на слободу мишљења - кажу у Српској лиги. Они подсећају и на прошлонедељни скандал око избора Бојана Панаотовића за директора Културног центра Новог Сада. - Панаотовићу је прво потврђена функција па после сат врeмена притисака на чланове управног одбора од стране безумних моћника долази до његове смене само зато што је предложио забрану ријалити смећа и опорезивање кича и шунда. Срамна смена јавног тужиоца у Младеновцу који је тражио формалну забрану ријалити смећа и хапшење универзитетског професора Андреја Фајгеља који ријалити смеће дефинише као алат власти за заглупљивање народа и затирање критичке мисли. Ми се не заваравамо, време голих отока, партијских комесара, полицијског застрашивања, медијског блаћења , комуњарског презира према интелигенцији и малограђанског иживљавања над породичном здравом Србијом свакодневница су у нашим животима. Данас су почела хапшења а сутра очекујемо стрељања и сви ми који мислимо другачије смо мете - поручују из Српске лиге.  
Прочитајте још:„Ево како су дељене паре после поплава у Крупњу“ОСЛОБОДИ СРБИЈУ: Слободарску шетњу поводом 97. годишњице ослобођења Војводине
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА