Najnovije

"Osuđivani kriminalci i kurvetine nam vaspitavaju narod a vlast hapsi dr Fajgelja"

BEOGRAD - Srpska liga zahteva od nadležnih državnih organa da puste na slobodu profesora univerziteta dr Andreja Fajgelja i smatra nedopustivim hapšenje građana zbog iznošenja ličnih stavova. Srpska liga ne podržava rušenje državnog poretka i zahteva od profesora Andreja Fajgelja da obrazloži svoj iskaz o pozovu na "ustanak", saopštio je ovaj Pokret.
Andrej Fajgelj (Foto: KC NS)

Andrej Fajgelj (Foto: KC NS)

- Dok nam osuđivani kriminalci i kurvetine na svim nacionalnim frekvencijama u rijaliti smeću "vaspitavaju" narod prostaklukom, nasiljem, pederlucima, prostitucijom debilizujući naše građane i oduzimajući im pravo na slobodu mišljenja - kažu u Srpskoj ligi. Oni podsećaju i na prošlonedeljni skandal oko izbora Bojana Panaotovića za direktora Kulturnog centra Novog Sada. - Panaotoviću je prvo potvrđena funkcija pa posle sat vremena pritisaka na članove upravnog odbora od strane bezumnih moćnika dolazi do njegove smene samo zato što je predložio zabranu rijaliti smeća i oporezivanje kiča i šunda. Sramna smena javnog tužioca u Mladenovcu koji je tražio formalnu zabranu rijaliti smeća i hapšenje univerzitetskog profesora Andreja Fajgelja koji rijaliti smeće definiše kao alat vlasti za zaglupljivanje naroda i zatiranje kritičke misli. Mi se ne zavaravamo, vreme golih otoka, partijskih komesara, policijskog zastrašivanja, medijskog blaćenja , komunjarskog prezira prema inteligenciji i malograđanskog iživljavanja nad porodičnom zdravom Srbijom svakodnevnica su u našim životima. Danas su počela hapšenja a sutra očekujemo streljanja i svi mi koji mislimo drugačije smo mete - poručuju iz Srpske lige.  
Pročitajte još:„Evo kako su deljene pare posle poplava u Krupnju“OSLOBODI SRBIJU: Slobodarsku šetnju povodom 97. godišnjice oslobođenja Vojvodine
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA