Најновије

Ако ово будете радили никад нећете имати целулит!

Иако вам се чини да вас је сад баш брига, у борбу против целулита најбоље је кренути већ на јесен. Да не бисте упали у панику пре облачења омиљеног шорчића, потребно је само да будете упорни, а од вас се не очекују никакве компликоване процедуре.
Целулит (Фото: flickr.com)

Целулит (Фото: flickr.com)

Ових пет навика направиће огромну разлику:

Четка за тело Добра циркулација врло је важна за смањење целулита, а четка за тело један је од најважнијих алата у борби против овог напасника. Сваки дан добро истрљајте бутине и то у смеру од колена према стомаку и већ за неколико недеља ваша гуза и ноге ће се препородити. Антицелулит препарати Наравно, ниједан гел, уље или крема не може до краја да уклони “паклену поморанџу” с ваших бокова, може да смањи видљивост неравнина. Свакодневно коришћење макар и оних најјефтинијих препарата доноси више позитивних ефеката: заглађен изглед бутина, неговану кожу и свакодневну мини масажу коју изводите при сваком наношењу. Зелени или биљни чајеви Вода ће свакако допринети вашој борби против целулита, али ако сваког дана попијете литар топлог или расхлађеног чаја, резултати ће бити још упечатљивији. Овај напитак избациће токсине из вашег организма, а осим бољег варења, лепше ћете изгледати у бикинију. Боровнице Боровнице су препуне антиоксиданса и изврсне за кожу и крвне судове, па их једите барем неколико пута недељно, уместо омиљених слаткиша или међуоброка, саветује Индекс. Резултат ће вас одушевити. Вежбе за бутине и гузу Сваки дан одвојте десетак минута које ћете посветити извођењу вежби за бедра и гузу. Правилним извођењем вежби, сало са критичних подручја брзо ће се отопити, а с њиме ће се повући и целулит.
Прочитајте још:Изгубите 7 килограма без држања дијетеХИТ ДИЈЕТА: Једите сланину и истопите сало за само 10 данаПопијте чај од банане и цимета сат времена пре спавања. Бићете одушевљени ефектом!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА