Najnovije

Ako ovo budete radili nikad nećete imati celulit!

Iako vam se čini da vas je sad baš briga, u borbu protiv celulita najbolje je krenuti već na jesen. Da ne biste upali u paniku pre oblačenja omiljenog šorčića, potrebno je samo da budete uporni, a od vas se ne očekuju nikakve komplikovane procedure.
Celulit (Foto: flickr.com)

Celulit (Foto: flickr.com)

Ovih pet navika napraviće ogromnu razliku:

Četka za telo Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za telo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte butine i to u smeru od kolena prema stomaku i već za nekoliko nedelja vaša guza i noge će se preporoditi. Anticelulit preparati Naravno, nijedan gel, ulje ili krema ne može do kraja da ukloni “paklenu pomorandžu” s vaših bokova, može da smanji vidljivost neravnina. Svakodnevno korišćenje makar i onih najjeftinijih preparata donosi više pozitivnih efekata: zaglađen izgled butina, negovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodite pri svakom nanošenju. Zeleni ili biljni čajevi Voda će svakako doprineti vašoj borbi protiv celulita, ali ako svakog dana popijete litar toplog ili rashlađenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Ovaj napitak izbaciće toksine iz vašeg organizma, a osim boljeg varenja, lepše ćete izgledati u bikiniju. Borovnice Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne sudove, pa ih jedite barem nekoliko puta nedeljno, umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka, savetuje Indeks. Rezultat će vas oduševiti. Vežbe za butine i guzu Svaki dan odvojte desetak minuta koje ćete posvetiti izvođenju vežbi za bedra i guzu. Pravilnim izvođenjem vežbi, salo sa kritičnih područja brzo će se otopiti, a s njime će se povući i celulit.
Pročitajte još:Izgubite 7 kilograma bez držanja dijeteHIT DIJETA: Jedite slaninu i istopite salo za samo 10 danaPopijte čaj od banane i cimeta sat vremena pre spavanja. Bićete oduševljeni efektom!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA