Најновије

ТУЧА У ПАРОВИМА: Пијана Матора шамарала, гризла и давила Ружицу

Ружица Вељковић се пожалила да и даље осећа јаке болове након инцидента са Јованом Томић Матором која је током ноћи у алкохолисаном стању насрнула на њу.
Пијана Матора тукла Ружицу (Фото: ТВ Хепи)

Пијана Матора тукла Ружицу (Фото: ТВ Хепи)

Након што ју је Томићева ошамарила, угризла али и у једном тренутку почела да дави, Ружица се жали на болове у врату, вилици и на кожи лица. Међутим, Далила Морено се такође жалила да је Матора погодила флашом шампона када је покушала да гађа Ружицу па промашила. Да подсетимо, инциденти у вили ријалитија "Парови" нису ретки, а продукција им гледа кроз прсте. Сличне инциденте као Матора имали су и Немања Николић, Марко Перовић и Мики Ђуричић. Слађана Петрушић, Зорица Дукић и Ненад Маринковић Гастоз су у једном тренутку избачени због насиља, али то је било само привремено. Слађа и Зорица су враћене у ријалити док се очекује и Гастозов повратак.
Прочитајте још:Раде открио да је све намештено у ријалитију: Ево ко следећи напушта „Фарму“ (ВИДЕО)СТАНИЈА ОТКРВА: Ево ко је утицао да Кристијан буде избачен са фарме (ВИДЕО)Због овога је Кристијан Голубовић избачен са Фарме (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА