Најновије

ШЕШЕЉ: Вучићу, опрости Гашићу!

Након одлуке премијера Александра Вучића да смени министар одбране Братислава Гашића после скандалозне изјаве да „воли новинарке које овако лако клекну“ лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ устао је у одбрану ексминистра Гашића.
Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ је поручио Вучићу да треба Гашићу да да још једну шансу јер, према његовим речима, није направио грешку због које се губи фотеља! - Са Гашићевим поступком се, наравно, не слажем, али човек је увидео своју грешку и извинио се што је сасвим довољно! Чим сам видео ко је све почео да га напада, какве невладине организације, какве антисрпске странке, одлучио сам да га браним, иако тог човека не познајем нити смо се кад видели. То што је он урадио јесте било непримерено, али било је потпуно спонтано! Он ту новинарку није познавао, да ју је познавао, па рекао оно што је рекао, то би значило да жели да је увреди. Дакле, није ју увредио свесно, као што, на пример, ја радим када говорим о Колинди - објашњава Шешељ. Он закључује и да би много боље било да премијер смени неке друге министре који су то, према његовим речима, и те како заслужили, а да Гашићу све опрости! - Много сам се изненадио када сам чуо да га је Вучић сменио. „Гашићу, врати се, све ти је опроштено“ - то треба да му поручи сада, ако мене пита. А онда да смени Зорану Михајловић, Велимира Илића, који је на много ружније начине и свесно вређао и понижавао новинаре, Кори Удовички због криминалних радњи и, наравно, Александра Вулина - каже Шешељ. Лидер радикала истиче и да не верује да ће премијер наћи неког адекватног у Влади ко би могао да замени Гашића. - Судећи по тренутном саставу Владе, тешко да Вучић може наћи неког способног да постави на чело Министарства одбране. Смешне су спекулације да би ту могле да дођу Маја Гојковић или Јадранка Јоксимовић, али ја сам већ почео да их замишљам на тој позицији. Мају, на пример, са хиџабомм опасану експолозивом, и Јоксимовићеву како носи неко оружје - завршава Шешељ. Шешељ је данас оптужио председника Србије Томислава Николића за везе са бугарским тајкуном Цветаном Василевим. Шта Шешељ каже за везе Николића и Васелева и ко их је упознао можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:ИСТИНА О УБИСТВУ КОЈЕ ГОДИНАМА ПОТРЕСА СРБИЈУ: Гардисти се нису убили, на њих је пуцало треће лице!Е САД ЈЕ ПРЕТЕРАО: Ево шта је Шешељ написао о Зорани МихајловићШЕШЕЉ: Вучићу влада и не треба, он је министар у свим министарствима, остали статирају
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА