Najnovije

ŠEŠELJ: Vučiću, oprosti Gašiću!

Nakon odluke premijera Aleksandra Vučića da smeni ministar odbrane Bratislava Gašića posle skandalozne izjave da „voli novinarke koje ovako lako kleknu“ lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ustao je u odbranu eksministra Gašića.
Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Šešelj je poručio Vučiću da treba Gašiću da da još jednu šansu jer, prema njegovim rečima, nije napravio grešku zbog koje se gubi fotelja! - Sa Gašićevim postupkom se, naravno, ne slažem, ali čovek je uvideo svoju grešku i izvinio se što je sasvim dovoljno! Čim sam video ko je sve počeo da ga napada, kakve nevladine organizacije, kakve antisrpske stranke, odlučio sam da ga branim, iako tog čoveka ne poznajem niti smo se kad videli. To što je on uradio jeste bilo neprimereno, ali bilo je potpuno spontano! On tu novinarku nije poznavao, da ju je poznavao, pa rekao ono što je rekao, to bi značilo da želi da je uvredi. Dakle, nije ju uvredio svesno, kao što, na primer, ja radim kada govorim o Kolindi - objašnjava Šešelj. On zaključuje i da bi mnogo bolje bilo da premijer smeni neke druge ministre koji su to, prema njegovim rečima, i te kako zaslužili, a da Gašiću sve oprosti! - Mnogo sam se iznenadio kada sam čuo da ga je Vučić smenio. „Gašiću, vrati se, sve ti je oprošteno“ - to treba da mu poruči sada, ako mene pita. A onda da smeni Zoranu Mihajlović, Velimira Ilića, koji je na mnogo ružnije načine i svesno vređao i ponižavao novinare, Kori Udovički zbog kriminalnih radnji i, naravno, Aleksandra Vulina - kaže Šešelj. Lider radikala ističe i da ne veruje da će premijer naći nekog adekvatnog u Vladi ko bi mogao da zameni Gašića. - Sudeći po trenutnom sastavu Vlade, teško da Vučić može naći nekog sposobnog da postavi na čelo Ministarstva odbrane. Smešne su spekulacije da bi tu mogle da dođu Maja Gojković ili Jadranka Joksimović, ali ja sam već počeo da ih zamišljam na toj poziciji. Maju, na primer, sa hidžabomm opasanu ekspolozivom, i Joksimovićevu kako nosi neko oružje - završava Šešelj. Šešelj je danas optužio predsednika Srbije Tomislava Nikolića za veze sa bugarskim tajkunom Cvetanom Vasilevim. Šta Šešelj kaže za veze Nikolića i Vaseleva i ko ih je upoznao možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:ISTINA O UBISTVU KOJE GODINAMA POTRESA SRBIJU: Gardisti se nisu ubili, na njih je pucalo treće lice!E SAD JE PRETERAO: Evo šta je Šešelj napisao o Zorani MihajlovićŠEŠELJ: Vučiću vlada i ne treba, on je ministar u svim ministarstvima, ostali statiraju
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA