Најновије

Шешељ: Тачно тако, Вучићу!

БЕОГРАД - Др Војислав Шешељ, председник СРС, обратио се премијеру Србије, Александру Вучићу, коментаришући његове речи да "радикализам не може да прође у Србији".
Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Вучић каже да радикализам не може да прође у Србији.Тачно! Пролазни су социјализам, досманлије и  напредњаштво. Српски радикализам је вечан." - пише Шешељ на Твитеру. Шешељ у задње време све чешће јавно тражи расписивање избора и позива Вучића да распише изборе, а ово је још један од напада на премијера и његову политику коју Шешељ карактерише као "издајничку". Недавно је лидер радикала оповргнуо тврдње да "не напада Вучића", истичући да, поред свеобухватне критике Вучићеве политике и његове владе, он највише и најснажније вређа Вучића. "Највећа увреда за Вучића јесте да му кажете да је он политички син Томислава Николића, а ја то константно радим." - рекао је Шешељ гостујући на РТВ Пинк.
Прочитајте још:ВУЧИЋ ОДГОВОРИО КИРБИЈУ: Поштујемо САД, али имамо своју политику!ЕСКАЛАЦИЈА СУКОБА: Дијана Вукомановић испрозивала Драгана Шутановца
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА