Najnovije

Šešelj: Tačno tako, Vučiću!

BEOGRAD - Dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS, obratio se premijeru Srbije, Aleksandru Vučiću, komentarišući njegove reči da "radikalizam ne može da prođe u Srbiji".
Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj (Foto: Jutjub)

"Vučić kaže da radikalizam ne može da prođe u Srbiji.Tačno! Prolazni su socijalizam, dosmanlije i  naprednjaštvo. Srpski radikalizam je večan." - piše Šešelj na Tviteru. Šešelj u zadnje vreme sve češće javno traži raspisivanje izbora i poziva Vučića da raspiše izbore, a ovo je još jedan od napada na premijera i njegovu politiku koju Šešelj karakteriše kao "izdajničku". Nedavno je lider radikala opovrgnuo tvrdnje da "ne napada Vučića", ističući da, pored sveobuhvatne kritike Vučićeve politike i njegove vlade, on najviše i najsnažnije vređa Vučića. "Najveća uvreda za Vučića jeste da mu kažete da je on politički sin Tomislava Nikolića, a ja to konstantno radim." - rekao je Šešelj gostujući na RTV Pink.
Pročitajte još:VUČIĆ ODGOVORIO KIRBIJU: Poštujemo SAD, ali imamo svoju politiku!ESKALACIJA SUKOBA: Dijana Vukomanović isprozivala Dragana Šutanovca
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA