Најновије

Радикали поручили влади Србије: Осетићете гнев радикала!

БЕОГРАД - Вјерица Радета из СРС, на промоцији нове књиге председника СРС, др Војислава Шешеља, рекла је да се у Србији свака критика власти проглашава говором мржње иако то није.
Шешељ и Радета на једној од промоција нове књиге (Фото: ФБ)

Шешељ и Радета на једној од промоција нове књиге (Фото: ФБ)

"Ја мрзим Александра Вучића, ја мрзим Томислава Николића. То није говор мржње, то је мој лични став". Она је оптужила НВО и западне дипломате да шире мржњу против српског народа, истакавши да ће радикали реаговати уколико власти покушају да ухапсе њиховог лидера. "Ако пробате да ухапсите Шешеља мораћете да се суочите са гневом српских радикала!" - поручила је Радета. Шешељ је објавио нову књигу „Говор мржње као злочин против човечности“, а данас је одржана промоција у сали општине Вождовац. Подсећамо, иако је Шешељ рекао да неће потезати за насилним методама у одбрани себе од евентуалног хапшења, на Интернету увелико иде спонтана кампања којом се позива на одбрану лидера радикала, па се тако на друштвеним мрежама, десничарским страницама и страницама навијачких група често виде натписи који позивају на супростављање хапшењу.
Прочитајте још:Шутановац „замера“ Вучићу због ШешељаСкандал: Шавија и Ружица у секс афери са Дачићем! (ВИДЕО)
У Министарство правде Србије стигао је допис из Хашког трибунала о захтеву за повратак лидера Српске радикалне странке и хашког оптуженика Војислава Шешеља у ту установу, потврђено је данас новинској агенцији Танјуг. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА