Најновије

НАЈВЕЋА ТАЈНА II СВЕТСКОГ РАТА - БАБА ВАНГА УПОЗОРИЛА ХИТЛЕРА: Русија ће ти доћи главе!

СОФИЈА - Међу многим познати мличмностима 20. века који су тражили савет од Вангелије Гуштерове - Бабе Ванге био је, како наводе поједини извори, и сам Адолф Хитлер.
Баба Ванга (Фото: Википедија)

Баба Ванга (Фото: Википедија)

Управо његовом посетом и пре почетка 2. светског рата свет је сазнао за чудесну Вангу. Хитлерова опседнутост видовњацима и астролозима била је помало болесна. Предвиђали су му сваки корак, а у битку не би крочио пре него што би се посаветовао с њима. Хитлер је, пак, према легенди, из њене куће истрчао љут и нервозан. "Остави Русију на миру. Тај рат ћеш изгубити!", рекла је Ванга без устручавања Хитлеру у лице чим је крочио у њену кућу. Није стигао ни да заусти питање, ни једну реч. Иако непрестано окружен астролозима, желео је да Ванга његов напад благослови својим виђењем - да му прорекне победу. "Шта је рекла?", питао је преводиоца. "Да зна ко си, да зна да желиш да освојиш свет", говорио му је преводилац. Поносан, Хитлеру је то био мелем за уши. "Али, нећеш успети", наставила је Ванга. Преводилац се скаменио. Није одмах желео да пренесе вођи шта је чуо. А кад су Хитлер и његови поданици показали како њене речи сматрају глупостима и наклапањима, поданике је послала у оближњу шталу у којој се ждребила кобила. Детаљно је описала како ће изгледати ждребе које је тек било на путу. "Све је истина", потврдили су помоћници. Почетак и исход 2. светског рата Ванга је погодила као и длаку ждребета.
Прочитајте још:НОСТРАДАМУС ЈЕ ОВО ВИДЕО: Почиње нуклеарни рат, Русија и САД заједно против џихадиста! (ВИДЕО)БАБА ВАНГА РЕКЛА ДА ТУРСКОЈ НЕМА СПАСА: Последње речи пророчице биле о Владимиру и Турској!СВЕТСКЕ КАТАСТРОФЕ БАБА ВАНГЕ: Курск тоне, лешеви жртава су свуда!
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА