Најновије

ТРЕБА ЗНАТИ: Овако жене желе да их дирате!

Најчешћа грешка је прејако стискање и сисање брадавица, а жене откривају какве додире највише воле.

Илустрација (Фото: totalfratmove.com)

Женске су груди врло оетљив део тела, а преко 70 посто жена каже како је најчешћа мушка грешка с њима то што их превише или прејако стискају и "гњече". Иако су груди велика ерогена зона припадницама лепшег спола, грубост у додирима их највише одбија. Око пет посто жена тврди да могу доживети осећај исти оргазму при самом стимулацијом груди.
Ово су неки од савета и сугестија које су дале саме жене:
*Додиривање груди тако да стојите иза леђа партнерке и притом је масирате је изразито сензуално будући да она не може видети шта радите.
*Пољупци и сисање груди могу бити врло узбуђујући, ако се концентришете само на брадавицу и јако вучете, тада лако долази до иритације и осећаја неугоде, па се концентришите и на кожу око брадавица.
*Додиривање груди испод туша идеално је за предигру, јер топла вода шири крвне жиле, а сапун делује као лубрикант, па су додири још сензуалнији.
*Док је свлачите, протрљајте врхове њених груди преко грудњака, то даје посебан осећај.
*Већина жена преферира нежну масажу груди уз стисак тако да обухватите циелу дојку уместо сталног грубог стискања. Немојте дуже време примењивати исти притисак.
*Обратите пожњу да ли вам спушта руке с груди - значи да жели да пређете на нешто друго или пак да јој не одговара та врста додира.
*Како бисте открили колики интензитет стискања одговара на брадавицама, испробајте то на себи - мушке и женске брадавице имају једнак број живчаних завршетака.
Погледајте ОВДЕ како се стварно снимају флимови за одрасле! (ВИДЕО 18+) Извор: express.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА