Најновије

ЗА НЕВЕРИЦУ! Овако је изгледала звезда рекламе ТВ Клик пре пет година! (ФОТО/ВИДЕО)

Анђелка је снимљена две године пре него што се појавила на такмичењу за мис.

Анђелка Томашевић (Фото: Јутјуб)

Бивша мисица Анђелка Томашевић, коју је регион заволео у реклами за КликТВ,појавила се пред камерама две године пре него што је желела да стане пред њих и стекне популарност.
Њена сестра Милица Томашевић била је финалисткиња за мис Србије 2011. године, па је Анђелка, која је дошла да је подржи, снимљена том приликом.
– Моја сестра се разликује због те њене харизме, наравно због лепоте и, пре свега, зато што је веома паметна, интелигентна девојка – каже Анђелка у снимку.
Она је тада имала само 18 година, а већ две године касније и сама се нашла на такмичењу за мис.
Анђелка је 2013. представљала Србију на такмичењу за мис Земље, међународном такмичењу лепоте које се бави промовисањем еколошке свести, где је заузела 8. место, а исте године понела је и титулу мис интернета.

Наредне године била је представница Србије на такмичењу за мис универзума, али није успела да се пласира у првих 15, иако је била један од фаворита.
Судећи према снимку, на ком је можете видети на 15 секунди (1:35-1:50), може се закључити да је Анђелка увећала усне, али како у томе није претерала, ретко ко би то могао да претпостави пре овог снимка. Сећате ли се Иване Јордан? Погледајте ОВДЕ како сада изгледа! Извор: Pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА