Најновије

СНАЈКЕ СЕ ФАЈТАЛЕ ОКО С*СА: Колико њих ти је прскало те силиконе?! (ВИДЕО 18+)

Гога Бомбашица и Бујна Јока доминирају.

Снајке (Фото: Принтскрин)

Величина и лепота груди честа је тема међу учесницама ријалитија "Снајке", те се може претпоставити да их оне сматрају за главни адут у лову на младожењу.
Прави хаос направила је домаћица из Орловата, Јованка Ракић, која је, ушавши синоћ у ријалти и ставивши до знања чиме располаже и да су груди њен највећи адут. Бујна Јованка похвалила се и младићем од 28 година, а на њу је скочила Сузана Перовић Блонди, која се скинула и предложила да мере груди.
- Млађи мушкарци ће увек пре мене гледати него вас млађе. Ајде, која сме са мном да се мери. Имам 58 година, а да видим ваше - смејала се Јованка осталим снајкама и одмах стала испред свих да покаће атрибуте. Остале снајке су поскочиле, да покажу груди и поређале се једна поред друге да измере адуте.
Ово, међутим, није био једини пут да се снајке свађају око груди, а сличну расправу водиле су и бивша моделсица Цеца Јовановић и новосађанка Драгана Рогуљић, која је због облина добила и надимак Гага Бомбашица.
- Колико њих ти је попрскало те твоје мале силиконе. Они не могу да се мере са мојим великим природним грудима - зачикивала је Драгана Цецу, а она је тобоже признала да са Гагом не може да се мери, мада јој очито није било право, те је наставила да је подбада.  Svadja Cece Jovanovic i Gage Bombasice- koja...by rijaliti-klipovi Ова снајка је описала детаљно свој сексуални живот, погледајте ОВДЕ!
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА