Најновије

ШЕШЕЉ: Ја сам будући председник ако се Вучић не кандидује!

Лидер радикала Војислав Шешељ рекао је да његову победу на председничким изборима може једино да спречи евентуална кандидатура премијера Александра Вучића.

Војислав Шешељ (Фото: srpskaradikalnastranka.org.rs)

Он је овако реаговао на резултате истраживања Нинамедиа по ком су испитаници најчешће његово име помињали на отворено питање за ког опозиционог политичара би гласали на председичким изборима.
"Ако се Вучић не кандидује, онда нећу имати конкурента на председничким изборима. А ако се Вучић кандидује, онда ће то бити тежак посао", тврди Шешељ.
Упитан какву Вучићеву одлуку очекује, имајућу у виду да га добро познаје, Шешељ је навео да није рационално да се лидер напредњака кандидује и испусти премијерске надлежности који су озбиљно веће од надлежности шефа државе.
"Уколико би Вучић помислио да би по узору на Слободана Милошевића или Бориса Тадића могао да буде председник државе, а да има потпуну контролу над Владом, то је онда неизвесно и погрешно. Он тренутно нема владу у коју се може уздати, а не заборавите притиске амбасадора који ће се временом појачавати на Вучића", навео је Шешељ. Извор: nedeljnik.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА