Najnovije

ŠEŠELJ: Ja sam budući predsednik ako se Vučić ne kandiduje!

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je da njegovu pobedu na predsedničkim izborima može jedino da spreči eventualna kandidatura premijera Aleksandra Vučića.

Vojislav Šešelj (Foto: srpskaradikalnastranka.org.rs)

On je ovako reagovao na rezultate istraživanja Ninamedia po kom su ispitanici najčešće njegovo ime pominjali na otvoreno pitanje za kog opozicionog političara bi glasali na predsedičkim izborima.
"Ako se Vučić ne kandiduje, onda neću imati konkurenta na predsedničkim izborima. A ako se Vučić kandiduje, onda će to biti težak posao", tvrdi Šešelj.
Upitan kakvu Vučićevu odluku očekuje, imajuću u vidu da ga dobro poznaje, Šešelj je naveo da nije racionalno da se lider naprednjaka kandiduje i ispusti premijerske nadležnosti koji su ozbiljno veće od nadležnosti šefa države.
"Ukoliko bi Vučić pomislio da bi po uzoru na Slobodana Miloševića ili Borisa Tadića mogao da bude predsednik države, a da ima potpunu kontrolu nad Vladom, to je onda neizvesno i pogrešno. On trenutno nema vladu u koju se može uzdati, a ne zaboravite pritiske ambasadora koji će se vremenom pojačavati na Vučića", naveo je Šešelj. Izvor: nedeljnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA