Најновије

ДИ ЏЕЈ ШОН - ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ДИ - ЏЕЈЕВА У СРБИЈИ: Не престаје да кида! (ФОТО)

Млади ди-џеј из Котежа не престаје да изненађује, музика је живот - љубав која заувек живи у сваком човеку.
1. Како си дошао на идеју да се бавиш овом врстом музике?
-Електронску музику сам заволео још из тинејџерских дана, када сам је и открио... Интригирао ме је сам тај чин пуштања музике, а љубав према истој ми је давала вољу да вежбам и усавршавам се.
2. Шта за тебе то значи?
-То је за мене најбољи начин да изразим своје емоције. Волим тај адреналин и осећај, и за мене је то много више од посла, доза среће и љубави које ме покрећу.
3. Који је највећи пројекат који си радио?
-Тренутно радим на новом пројекту са својим пријатељима и Профонд (Profond) је свакако највећи пројекат на којем сам до сада радио.
4. Који је твој најдражи наступ?
-Поред многобројних драгих и битних наступа издвојио бих наступ у Звечану ( Косовска Митровица ) на базенима прошлог лета, то је најдивнија и најискренија публика коју сам до сада имао испред себе, и свакако ће ми остати у лепом сећању.
5. Знамо да поред многих барова си такође резидент у једном од најбољих клубова у граду. Шта можеш да нам кажеш о Минту?
- Минт је свакако клуб са великом традицијом, ово је 13-та сезона са константним континуитетом добре забаве, част ми је што сам део те екипе и желим да вас позовем да ђускате са нама.

6. Да ли си наступао у иностранству?
-У иностранству нисам још увек наступао, али мој први међународни наступ је заказан за 7.12. У Санкт Петерзбургу и јако сам узбуђен поводом тога.
7.Шта би поручио читаоцима Правде и младим талентима који се проналазе у овом свету музике?
-Поручио бих прво свима који су скептични и затворени за овај тип забаве да дају себи шансу да открију нешто ново, јер свакако ће умети да препознају квалитет и емоцију у то сам сигуран. Желим да поздравим све читаоце, а младим надама желим да истрају и дају свој максимум, јер мислим да је та размена енергије са публиком нешто дивно и испуњавајуће.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА