Најновије

СОДОМА И ГОМОРА ЉУБИНЕ ЋЕРКЕ: У кући сам затекла другарицу на коленима у татиној мајици до груди (ВИДЕО)

Александра Суботић не престаје да шокира публику ријалитија "Снајке". Она је у жижу јавности дошла пре неколико година када је родила дете Александру Чабаркапи, момку њене мајке Љубе Пантовић, која је у то време била у ријалитију "Фарма". Сандра је овог пута решила да јавно каже још шокантних детаља из живота њене породице.

Aлександра Суботић (Фото: Инстаграм)

Причала је са Ивоном Пауновић како су све њене другарице мувале њеног оца Карађорђа Суботића, а посебно је шокантан био тренутак када је рекла како је затекла њену другарицу у татиној мајици и њеном шорцу како клечи на патосу. - Увек сам имала проблем да се моје другарице мувају са мојим оцем. Све су код њега ишле да надограђују косу. Кад сам била други разред средње школе, чекала сам Карађорђа да ми дође на родитељски. Стигао је колима, а из њих је изашла моја најбоља другарица са изрезом на гузи и дугом косом. Тата јој је надоградио, па је нисам препознала - започела је бизарну причу Сандра.
Међутим, онда је Ивони поменула још шокантније детаље, а ова није могла да верује понављајући: "То је болесно!"
- Друга другарица је једном остала код мене да преспава. Она је муслиманка, а код њих је строго и нема ништа пре брака. Њена мајка је заиста таква, била сам код њих. А она се "ударала" од 15. године и то све у шеснаест - започела је Љубина ћерка и наставила: - Кад сам стигла кући, затекла сам је како у мајици мог оца, а у мојим панталоницама, клечи и риба патос. Одмах сам осетила шта се десило! Мајицу је задигла до груди! Док ја нисам била ту, она се скидала, после ми је те њене слика показивао њен отац. Обећали су да ће јој нешто купити и оправдати часове - наставила је Александра да препричава чудне тренутке у породици. Погледајте у снимку шта се даље догодило:  Звезда ријалитија је пронађена мртва испред куће свог љубавника. Више о томе прочитајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА