Најновије

ЈОВАНОВИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ: "Путиново писмо је директна претња Србији"

Писмо које је Владимир Путин упутио Томиславу Николићу директна је претња Србији и најављује недопустиво мешање Русије у предстојећим изборима.

Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

То оцењује лидер ЛДП Чедомир Јовановић.
- На време сам упозорио земљу да не смемо улазити у изборе на начин на који смо то чинили до сада. Управо је зато потребан јасан договор странака око политике коју ће у кампањи водити заједнички председнички кандидат и парламентарна листа уколико буде ванредних парламентарних избора - навео је Јовановић.
Тај договор, истиче, подразумева посвећеност евроинтеграцијама и развијању односа са НАТО, уз промену политичких односа коју Србија мора да изгура кроз нову политику према Косову, Босни и Херцеговини и Хрватској. 
- Сваки други приступ директно угрожава европску будућност земље и Србију цементира у деведесетим - уверен је лидер ЛДП. 
Јовановић сматра да је Путиново писмо такође и индиректна порука Вучићу, јер показује да политика "и Русија и Европа", није одржива, те да премијер треба да "раскрсти са том илузијом". 
Руски председник послао је писмо српском колеги Томиславу Николићу, а руски амбасадор је навео да ће Москва "са пуном пажњом" пратити изборну кампању 2017. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА