Najnovije

JOVANOVIĆ NE ODUSTAJE: "Putinovo pismo je direktna pretnja Srbiji"

Pismo koje je Vladimir Putin uputio Tomislavu Nikoliću direktna je pretnja Srbiji i najavljuje nedopustivo mešanje Rusije u predstojećim izborima.

Čedomir Jovanović (Foto: Jutjub)

To ocenjuje lider LDP Čedomir Jovanović.
- Na vreme sam upozorio zemlju da ne smemo ulaziti u izbore na način na koji smo to činili do sada. Upravo je zato potreban jasan dogovor stranaka oko politike koju će u kampanji voditi zajednički predsednički kandidat i parlamentarna lista ukoliko bude vanrednih parlamentarnih izbora - naveo je Jovanović.
Taj dogovor, ističe, podrazumeva posvećenost evrointegracijama i razvijanju odnosa sa NATO, uz promenu političkih odnosa koju Srbija mora da izgura kroz novu politiku prema Kosovu, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. 
- Svaki drugi pristup direktno ugrožava evropsku budućnost zemlje i Srbiju cementira u devedesetim - uveren je lider LDP. 
Jovanović smatra da je Putinovo pismo takođe i indirektna poruka Vučiću, jer pokazuje da politika "i Rusija i Evropa", nije održiva, te da premijer treba da "raskrsti sa tom iluzijom". 
Ruski predsednik poslao je pismo srpskom kolegi Tomislavu Nikoliću, a ruski ambasador je naveo da će Moskva "sa punom pažnjom" pratiti izbornu kampanju 2017. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA