Најновије

ИСПОВЕСТ НЕЗАСИТЕ ДЕВОЈКЕ: Спавала сам са пола комшилука, сви воле моје бујне груди! (18+)

Једном се десило да сам исте вечери имала с*кс с двојицом момака, а потом отишла да се видим с тадашњим дечком.

Илустрација (Фото: sheknows.com)

Имам 20 година и спавала сам са пола комшилука, била сам и са старијим и млађим комшијама али посебно ми се свиђа када се сексам са другом мог тате. Први пут је дошао нама код је тата био на послу, па поправио веш машину и ја сам се испрсила, а он је у шали рекао "Девојко имаш бујне груди да нису силикони", тада сам му хладно рекла опипај и увери се. Тако смо и завршили у мојој соби.
Спавам са сваким с ким стигнем, тешко ми је некад кад ме зову кур*ом јер сам ипак '96 годиште, и још неке моје пријатељице су невине, али једноставно кад почнем да се љубим са неким момком, ноге ми саме иду некако око њега, волим кад мушкарац крене да ради радњу, и тешко ме је задовољити. Могу по читаву ноћ и није довољно.
Једном се десило да сам исте вечери имала секс с двојицом момака, а потом отишла да се видим с тадашњим дечком.
Састајала бих се с мушкарцима само због секса, нису морали чак ни да ме изведу на вечеру. Ионако пун стомак није добар за секс. Нисам чак водила рачуна ни о заштити.
Сви ми се смеју кад кажем да сам зависник од секса, ипак не разумеју да је секс сасвим контролише мој живот. Све момке које сам упознала били су испрва одушевљени идејом да сам незаситна у сексу, али врло брзо то све постане превише за њих.
Не могу да имам нормалну везу, јер чим ми дечко није доступан за секс, а ја га желим, потражићу секс на другом месту, од првог мушкарца ког сретнем и буде "за". То је попут дроге и ту нема помоћи. Затекла ћеку док орално задовољава дечка! Погледајте ОВДЕ био је усред оргазма али ни то није врхунац пропасти. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА