Најновије

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ БОГАТАША: Мислио сам да је на наступу, а затекао сам је у колима с обезбеђењем! (18+)

Исповест српског богаташа, бившег супруга једне наше естрадне звезде, никог не може да остави равнодушним.

Илустација (Фото: Скриншот)

Признао је да се оженио лепом певачицом, јер се заљубио и она га је опчинила својим понашањем. На све приче својих пријатеља да није за њега, да је ту само због његовог новца, одмахивао је руком. Кад су му указали на чињеницу да ниједна жена не воли дебеле мушкарце, с гомилом сала, што је њега баш мучило, одговрао је да његовој жени физички изглед није битан.
Бескрајно јој је веровао и после првих два месеца брака, одвео ју је у Њујорк, затим у Вегас, сликали су се и своје фотографије делили по друштвеним мрежама. Пријатељи су му све ређе говорили да греши, на крају су одустали.
Али, баш кад је он мислио да је свима запушио уста, уследио је шок. Све је до детаља испричао свом најбољем пријатељу, којем је прво поверио да ће се развести.
- Помагао сам јој око наступа - рекао је певачицин супруг богаташ.- Чињеница је да она није нека певачица, али да су јој моји пријатељи, власници клубова нудили да наступа и плаћали је далеко више него што заслужује. Немој ме погрешно схватити, није ми криво што сам јој помагао, па жена ми је. Али, никад нећу заборавити шта сам доживео.
Испричао је да је, верујући да је она на наступу, спремао вечеру, припремио свеће и хтео је да јој каже да јој је купио нови аутомобил, који је одавно желела. Пошто је није било, а на телефон се није јављала, упутио се ка клубу. 
- Локал је био затворен, а момци су ми рекли да је она отишла пре сат, знао сам да нешто није у реду. Онда сам је чуо како се смеје. У ауту, недалеко од клуба. Зар није могла макар да се склони? Па, тај клуб држи мој пријатељ! Ужас.
Готово у сузама признао је пријатељу да је у колима била гола и у страсном загрљају с момком из његовог обезбеђења.  - Кола су се замаглила од дахтања. Скакала му је у крилу док су јој огромне груди биле у његовим рукама. Лизао јој је брадавице. Затим га је она орално задовољавала, а он јој дојку није испуштао из руке. Све сам видео.
Затим је додао:
-Завртело ми се у глави! Покушала је да ми објасни, кад ме је видела, али објашњења није било. Само сам отишао. 
Певачица није ни дошла по своје ствари, однете су јој код мајке, где је живела пре него што се удала за бизнисмена. Развод је завршен за 24 сата. Погледајте ОВДЕ исповест незасите девојка: Спавала сам са пола комшилука, сви воле моје бујне груди! (18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА