Најновије

МИСТЕРИЈА: Турска манекенка прорекла Николићу судбину па нестала (ФОТО)

Манекенка Черен Јилмаз (26) састала се под непознатим околностима са председником Србије Томиславом Николићем, да би јој се само дан након објављивања слике с њим изгубио сваки траг.
Черен и Николић (Илустрација: Правда)

Черен и Николић (Илустрација: Правда)

Иако се првобитно појавила информација да је Черен упознала Томислава Николића на промоцији књиге на Универзитету „Џон Незбит” (бивши Мегатренд), на којем ради као асистенткиња, како сазнају београдски медији, званична промоција књиге изгледа да се никада није ни догодила, а Черен никада није радила на овом универзитету. Ову информацију потврдио је професор Мића Јовановић. "Читао сам о њој у новинама и то што она тврди није тачно", рекао је бивши ректор овог универзитета. Из управе Универзитета је речено да није на платном списку ове институције. "Први пут чујем за њу. Ни име, а ни фотографија девојке ми нису познате. Годинама сам на овом универзитету и знала бих да је икада радила овде", рекла  је жена која ради на Универзитету а желела да остане анонимна. Плавоока манекенка, дизајнерка одеће и обуће, како себе представља, често долази у нашу земљу, а није познато како је успела да се слика са председником Србије Томиславом Николићем. Фотографију са сусрета поделила је на друштвеним мрежама, али ју је, након што су је медији објавили, обрисала. На фотографији се виде преврнуте шоље, па су многи помислили да је лепа Јилмазова прорекла судбину Томи. Након овог сусрета, манекенка се није више оглашавала. Трагом тих информација, новинари су покушали да ступе у контакт са њом, али су сазнали да уопште није популарна у Турској, да је просечан модел, односно да није радила велике кампање ни у својој родној земљи нити у Србији. Јула 2015. радила је на турском Фешн ТВ-у, имала је споредну улогу у серији која се звала „Филинта” и снимала је спотове за неколико музичара. Прошле године се на два месеца преселила у Београд и од тада често борави у нашој престоници.

Одомћила се

Како често борави у нашој земљи, лепој Черен су се неколико пута придружили и родитељи, као и млађа сестра. Отац Челалетин поносан је на своју мезимицу, па често и сам на друштвене мреже поставља фотографије из заједничких шетњи или вечера у Београду. Омиљена дестинација им је Калемегдан, а често посећују познате престоничке ресторане. Што се из фотографије са председником може и наслутити.
Прочитајте још:
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА