Najnovije

MISTERIJA: Turska manekenka prorekla Nikoliću sudbinu pa nestala (FOTO)

Manekenka Čeren Jilmaz (26) sastala se pod nepoznatim okolnostima sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, da bi joj se samo dan nakon objavljivanja slike s njim izgubio svaki trag.
Čeren i Nikolić (Ilustracija: Pravda)

Čeren i Nikolić (Ilustracija: Pravda)

Iako se prvobitno pojavila informacija da je Čeren upoznala Tomislava Nikolića na promociji knjige na Univerzitetu „DŽon Nezbit” (bivši Megatrend), na kojem radi kao asistentkinja, kako saznaju beogradski mediji, zvanična promocija knjige izgleda da se nikada nije ni dogodila, a Čeren nikada nije radila na ovom univerzitetu. Ovu informaciju potvrdio je profesor Mića Jovanović. "Čitao sam o njoj u novinama i to što ona tvrdi nije tačno", rekao je bivši rektor ovog univerziteta. Iz uprave Univerziteta je rečeno da nije na platnom spisku ove institucije. "Prvi put čujem za nju. Ni ime, a ni fotografija devojke mi nisu poznate. Godinama sam na ovom univerzitetu i znala bih da je ikada radila ovde", rekla  je žena koja radi na Univerzitetu a želela da ostane anonimna. Plavooka manekenka, dizajnerka odeće i obuće, kako sebe predstavlja, često dolazi u našu zemlju, a nije poznato kako je uspela da se slika sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Fotografiju sa susreta podelila je na društvenim mrežama, ali ju je, nakon što su je mediji objavili, obrisala. Na fotografiji se vide prevrnute šolje, pa su mnogi pomislili da je lepa Jilmazova prorekla sudbinu Tomi. Nakon ovog susreta, manekenka se nije više oglašavala. Tragom tih informacija, novinari su pokušali da stupe u kontakt sa njom, ali su saznali da uopšte nije popularna u Turskoj, da je prosečan model, odnosno da nije radila velike kampanje ni u svojoj rodnoj zemlji niti u Srbiji. Jula 2015. radila je na turskom Fešn TV-u, imala je sporednu ulogu u seriji koja se zvala „Filinta” i snimala je spotove za nekoliko muzičara. Prošle godine se na dva meseca preselila u Beograd i od tada često boravi u našoj prestonici.

Odomćila se

Kako često boravi u našoj zemlji, lepoj Čeren su se nekoliko puta pridružili i roditelji, kao i mlađa sestra. Otac Čelaletin ponosan je na svoju mezimicu, pa često i sam na društvene mreže postavlja fotografije iz zajedničkih šetnji ili večera u Beogradu. Omiljena destinacija im je Kalemegdan, a često posećuju poznate prestoničke restorane. Što se iz fotografije sa predsednikom može i naslutiti.
Pročitajte još:
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA