Најновије

Епл представља нови мали телефон

Епл би данас требало да представи нови телефон ајфон (Iphone) који ће бити мањи и повољнији, али и са великим теретом успеха. Њиме ће компанија циљати на нова тржишта земаља у развоју и Кину, како би опет подстакла продајне трендове.

Епл телефон (ФОТО: Епл принт скрин)

Нови телефон такође би требало да “закрпи рупу” која је остала након што су представљени већи уређаји с екранима од 4,7 и 5,5 инча. 

Очекује се да ће телефон с екраном од 4 инча нудити перформансе на нивоу 6С уз А9 процесор, а зваће се највероватније Ајфон СЕ. Имаће и Тач ИД сензор, али не и 3Д Тач. 

 Подаци од прошле јесени указују на то да 20 одсто Еплових корисника и даље користи Ајфон 4С или старије моделе, а Епл би могао циљати управо на ову групу корисника, који су одгађали куповину већег телефона. Наравно, ово неће бити баш најјефтинији смартфон, али би такође требало да подстакне и пад цена старијих Ајфона, попут модела 5С. 

 Међутим, управо због цене се чини да је ово велики ризик за Епл, јер су бројни Андроид уређаји знатно јефтинији, а на тржиштима земаља у развоју су већ у великој мери присутни и повољнији телефони с већим екранима, пише Ројтерс. 

 Представљање телефона моћи ћете да пратите на Апплеовим званичним страницама. Верује се да ће Епл проширити и линију таблета новим АјПад Про моделом, а Епл сат би требало да добије нове додатке. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА