Najnovije

Epl predstavlja novi mali telefon

Epl bi danas trebalo da predstavi novi telefon ajfon (Iphone) koji će biti manji i povoljniji, ali i sa velikim teretom uspeha. NJime će kompanija ciljati na nova tržišta zemalja u razvoju i Kinu, kako bi opet podstakla prodajne trendove.

Epl telefon (FOTO: Epl print skrin)

Novi telefon takođe bi trebalo da “zakrpi rupu” koja je ostala nakon što su predstavljeni veći uređaji s ekranima od 4,7 i 5,5 inča. 

Očekuje se da će telefon s ekranom od 4 inča nuditi performanse na nivou 6S uz A9 procesor, a zvaće se najverovatnije Ajfon SE. Imaće i Tač ID senzor, ali ne i 3D Tač. 

 Podaci od prošle jeseni ukazuju na to da 20 odsto Eplovih korisnika i dalje koristi Ajfon 4S ili starije modele, a Epl bi mogao ciljati upravo na ovu grupu korisnika, koji su odgađali kupovinu većeg telefona. Naravno, ovo neće biti baš najjeftiniji smartfon, ali bi takođe trebalo da podstakne i pad cena starijih Ajfona, poput modela 5S. 

 Međutim, upravo zbog cene se čini da je ovo veliki rizik za Epl, jer su brojni Android uređaji znatno jeftiniji, a na tržištima zemalja u razvoju su već u velikoj meri prisutni i povoljniji telefoni s većim ekranima, piše Rojters. 

 Predstavljanje telefona moći ćete da pratite na Appleovim zvaničnim stranicama. Veruje se da će Epl proširiti i liniju tableta novim AjPad Pro modelom, a Epl sat bi trebalo da dobije nove dodatke. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA