Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА АМИША: Они не знају за рак, а пију овај моћни напитак (РЕЦЕПТ)

Овај напитак, који користе Амиши, одличан је за цело тело и здравље, али је посебно ефикасан у случају чирева, прехлада, астме, артритиса, импотенције, рака, високог крвног притиска и многих других болести.

Откривена тајна Амиша (Фото: Pixabay)

Садржи антиканцерогено, антивирусно и антибактеријско својство. Осим тога, ова изузетно природна мешавина може да смањи ниво холестерола, ојача имуни систем и смањи ниво шећера у крви. Ако га узимате две недеље, можете значајно смањити висок крвни притисак и ниво холестерола. Састојци: - 1 чен белог лука (ситно сецканог), - 1 комад свежег ђумбира величине чена белог лука (ренданог), - 1 кашичица свежег сока од лимуна, - 1 кашичица сировог органског јабуковог сирћета, - 1 кашичица органског меда.Припрема: Помешајте све састојке и додајте пола шоље воде. Можете га чувати у фрижидеру највише 5 дана, али се препоручује да увек припремите нову дозу и одмах попијете јер тако нећете изгубити сва својства. У циљу очувања ефективности овог лека, не загревајте.

Употреба:
Пије се на празан стомак ујутру и пре вечере. Имајте на уму да не би требало да се узима више од 3 пута дневно. Извор: narodnamedicina.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА