Najnovije

OTKRIVENA TAJNA AMIŠA: Oni ne znaju za rak, a piju ovaj moćni napitak (RECEPT)

Ovaj napitak, koji koriste Amiši, odličan je za celo telo i zdravlje, ali je posebno efikasan u slučaju čireva, prehlada, astme, artritisa, impotencije, raka, visokog krvnog pritiska i mnogih drugih bolesti.

Otkrivena tajna Amiša (Foto: Pixabay)

Sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko svojstvo. Osim toga, ova izuzetno prirodna mešavina može da smanji nivo holesterola, ojača imuni sistem i smanji nivo šećera u krvi. Ako ga uzimate dve nedelje, možete značajno smanjiti visok krvni pritisak i nivo holesterola. Sastojci: - 1 čen belog luka (sitno seckanog), - 1 komad svežeg đumbira veličine čena belog luka (rendanog), - 1 kašičica svežeg soka od limuna, - 1 kašičica sirovog organskog jabukovog sirćeta, - 1 kašičica organskog meda.Priprema: Pomešajte sve sastojke i dodajte pola šolje vode. Možete ga čuvati u frižideru najviše 5 dana, ali se preporučuje da uvek pripremite novu dozu i odmah popijete jer tako nećete izgubiti sva svojstva. U cilju očuvanja efektivnosti ovog leka, ne zagrevajte.

Upotreba:
Pije se na prazan stomak ujutru i pre večere. Imajte na umu da ne bi trebalo da se uzima više od 3 puta dnevno. Izvor: narodnamedicina.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA