Најновије

Плаћају 1.500 евра, превоз, стан и храну - али Срби не могу да се јаве!

Све је више "огласа за посао из снова".

"Oгласа за посао из снова" (Фото: pixabay)

Агенција за запошљавање у иностранству, објавила је примамљив оглас за посао неговатеља коме је обезбеђен стан, храна и превоз уз плату од 1.500 евра.
Како је објавила ова агенција у Хрватској, неговатељ може бити мушка или женска особа, а као услови за добијање посла наведени су искуство, знање немачког језика и држављанство неке од држава чланица Европске уније.
Неговатељи су потребни за посао у Јужном Тиролу у Италији, графу који се налази на граници са Аустријом где је немачко говорно подручје.  У опису посла истиче се нега старих и немоћних особа у њиховом дому (стан или кућа) - рад са мушком или женском особом или брачним паром (сопствени одабир), као и вођење домаћинства (кување, прање, пеглање, давање терапије итд.)  Траже се особе прилагодљиве новој средини, поуздане, некажњаване, вредне, одговорне, стрпљиве и брижне.  Нето плата износи од 1.400 до 1.500 евра, осигуран је стан и храна, трошак пута, здравствено осигурање, а један дан недељно је слободан. Немци хитно траже српске раднике, погледајте ОВДЕ који су услови. Извор: Пословни дневник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА