Најновије

ЗАВИСНИЦА ОД СЕКСА! Треба ми 10 пута на дан, то ме је упропастило!

Сами Валтон има 29 година, а с 20 је развила тежак облик зависности од секса, односно нимфоманије. За себе каже како није роб дрога, алкохола ни лекова, већ сопствене пожуде.

Сами Валтон (Фото: ФБ)

Данас успева да одржи моногамну везу с партнером Џејмсом Китесом (38), али признаје да не може да скине руке с њега и да га "напада" и до 10 пута на дан, због чега је овај сасвим исцрпљен, преноси Даилy Маил.
Сами каже да јој није намера да привлачи пажњу нити да изазва подсмех, већ да објасни људима да је то стварни проблем која погађа многе. - Већина мушкараца сматра да би било супер да имају партнерику која жели секс колико и ја, али ни један мој бивши дечко није могао да се носи с тим. Срећна сам што сам упознала Џејмса, не само што је довољно физички издржљив, већ ми пружа подршку и не осуђује ме - рекла је Сами. Ако је он ипак превише уморан, Сами ће се снаћи уз помоћ колекције секс-играчака.  - На почетку сам се осећао као да сам добио седмицу на лоту, али како постајем старији све ми је теже да пратим тај темпо. Понекад дође тежак дан, али Сами то разуме - каже Јамес. Лекари су Сами давали терапију у облику таблета како би ограничила своје сексуалне потребе, али она је то одбила јер се није осећала добро и сматрала је да нико од њих и не жели да је разуме.  Проблем се развио у њеним раним 20-им након раскида с дугогодишњим партнером, у вези у којој би свој либидо описала као просечан. Због изразитих потерба за сексом Сами се дописивала с бројним мушкарцима и путовала по целој Великој Британији како би се налазила с њима, али и женама због секса. - Нисам се појављивала на послу па сам добила отказ, живела сам у зачараном кругу жудње, задовољавања зависности и осећаја стида. Доводила сам се у ситуације које нису биле безазлене, сексајући се с потпуним странцима - каже Сами. Након што се 2010. пробудила у непознатој кући стотинама километара даље од куће, схватила је да има прави проблем, а не само да се опоравља од прекида везе како су неки мислили. Потражила је помоћ од лекара који јој је преписао терапију која се иначе даје за нападе панике и анксиозност. Око шест месеци након тога упознала је садашњег дечка и искрено му рекла с каквим се проблемима носи. - Дечко ми је и љубавник и терапеут, а у било којем тренутку кад се осећам лоше, само назовем њега и он ми помогне - тврди Сами. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА