Najnovije

ZAVISNICA OD SEKSA! Treba mi 10 puta na dan, to me je upropastilo!

Sami Valton ima 29 godina, a s 20 je razvila težak oblik zavisnosti od seksa, odnosno nimfomanije. Za sebe kaže kako nije rob droga, alkohola ni lekova, već sopstvene požude.

Sami Valton (Foto: FB)

Danas uspeva da održi monogamnu vezu s partnerom DŽejmsom Kitesom (38), ali priznaje da ne može da skine ruke s njega i da ga "napada" i do 10 puta na dan, zbog čega je ovaj sasvim iscrpljen, prenosi Daily Mail.
Sami kaže da joj nije namera da privlači pažnju niti da izazva podsmeh, već da objasni ljudima da je to stvarni problem koja pogađa mnoge. - Većina muškaraca smatra da bi bilo super da imaju partneriku koja želi seks koliko i ja, ali ni jedan moj bivši dečko nije mogao da se nosi s tim. Srećna sam što sam upoznala DŽejmsa, ne samo što je dovoljno fizički izdržljiv, već mi pruža podršku i ne osuđuje me - rekla je Sami. Ako je on ipak previše umoran, Sami će se snaći uz pomoć kolekcije seks-igračaka.  - Na početku sam se osećao kao da sam dobio sedmicu na lotu, ali kako postajem stariji sve mi je teže da pratim taj tempo. Ponekad dođe težak dan, ali Sami to razume - kaže James. Lekari su Sami davali terapiju u obliku tableta kako bi ograničila svoje seksualne potrebe, ali ona je to odbila jer se nije osećala dobro i smatrala je da niko od njih i ne želi da je razume.  Problem se razvio u njenim ranim 20-im nakon raskida s dugogodišnjim partnerom, u vezi u kojoj bi svoj libido opisala kao prosečan. Zbog izrazitih poterba za seksom Sami se dopisivala s brojnim muškarcima i putovala po celoj Velikoj Britaniji kako bi se nalazila s njima, ali i ženama zbog seksa. - Nisam se pojavljivala na poslu pa sam dobila otkaz, živela sam u začaranom krugu žudnje, zadovoljavanja zavisnosti i osećaja stida. Dovodila sam se u situacije koje nisu bile bezazlene, seksajući se s potpunim strancima - kaže Sami. Nakon što se 2010. probudila u nepoznatoj kući stotinama kilometara dalje od kuće, shvatila je da ima pravi problem, a ne samo da se oporavlja od prekida veze kako su neki mislili. Potražila je pomoć od lekara koji joj je prepisao terapiju koja se inače daje za napade panike i anksioznost. Oko šest meseci nakon toga upoznala je sadašnjeg dečka i iskreno mu rekla s kakvim se problemima nosi. - Dečko mi je i ljubavnik i terapeut, a u bilo kojem trenutku kad se osećam loše, samo nazovem njega i on mi pomogne - tvrdi Sami. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA