Најновије

СЕКСИ КУЋНА ПОМОЋНИЦА! Прво се скинула, а да је знала да је снимају, ово никада не би урадила (ВИДЕО)

После овог снимка добро ћете размислити да ли ћете икада било коме препустити сређивање ваше куће. Ниаме, једна породица у Америци ухватила је уз помоћ камера, које су биле постављене свуда по стану, кућну помоћницу у крајње чудним ситуацијама.

Секси кућна помоћницс (Фото: Јутјуб)

Да будемо прецизни, госпођица је ушла у стан и уместо да се лати крпе, одмах је села и попила сок, како би се вероватно окрепила пред рад који јој предстоји. Међутим, у том тренутку се случајно полила соком и шта је најлогичније урадити до скинути се.
Али, то није све, ова млада кућна помоћница је наставила да се понаша као да је у својој кући, те је укључила веш машину опрала своје ствари, и узела прву кошуљу из ормабна која јој се допала.  Затим је села за "сони плеј стејшн" и тек на крају је нашла пар минута времена да среди стан. Када је кренула кући, спаковала је кошуљу која јој се очигледно веома допала, али не у орман, већ у своју ташну.

Једно је сигурно, оваква кућна помоћница се сигурно не би допала дамама, а да ли мушкарци маштају управо о томе, остаје да нам ви откријете.
Погледајте видео снимак:
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА