Najnovije

SEKSI KUĆNA POMOĆNICA! Prvo se skinula, a da je znala da je snimaju, ovo nikada ne bi uradila (VIDEO)

Posle ovog snimka dobro ćete razmisliti da li ćete ikada bilo kome prepustiti sređivanje vaše kuće. Niame, jedna porodica u Americi uhvatila je uz pomoć kamera, koje su bile postavljene svuda po stanu, kućnu pomoćnicu u krajnje čudnim situacijama.

Seksi kućna pomoćnics (Foto: Jutjub)

Da budemo precizni, gospođica je ušla u stan i umesto da se lati krpe, odmah je sela i popila sok, kako bi se verovatno okrepila pred rad koji joj predstoji. Međutim, u tom trenutku se slučajno polila sokom i šta je najlogičnije uraditi do skinuti se.
Ali, to nije sve, ova mlada kućna pomoćnica je nastavila da se ponaša kao da je u svojoj kući, te je uključila veš mašinu oprala svoje stvari, i uzela prvu košulju iz ormabna koja joj se dopala.  Zatim je sela za "soni plej stejšn" i tek na kraju je našla par minuta vremena da sredi stan. Kada je krenula kući, spakovala je košulju koja joj se očigledno veoma dopala, ali ne u orman, već u svoju tašnu.

Jedno je sigurno, ovakva kućna pomoćnica se sigurno ne bi dopala damama, a da li muškarci maštaju upravo o tome, ostaje da nam vi otkrijete.
Pogledajte video snimak:
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA