Најновије

ДВОСТРУКА РАДИНА ИГРА: Док се дописивала са мужем убијене Јелене, свекар Владимир нудио јој оргије!

БЕОГРАД - Медицинска сестра из Беча, Радмила Матић, која упорно тврди да су Марјановићи чланови секте и да је убијена певачица Јелена Марјановић њихова жртва, наставила је да износи шокантне детаље комуникације с овом у најмању руку чудном породицом.

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

У истом стилу Рада је наставила говорећи да је  поред Зорана, била у комуникацији и са Владимиром, свекром свирепо убијене певачице.

- Он није знао са ким се дописује. Ја сам се истовремено дописивала и са Владимиром и Зораном - каже Рада и тврди је све то трајало пре него што је преписка са Зораном изашла у јавност.

- Прво сам му послала поруку, у којој му изражавам саучешће. Он ми је одговорио и написао да им је јако тешко због медијског линча. Урбзо је почео да ми шаље поруке еротске садржине и да ми нуди оргије - објашњава медицинска сестра из Беча, додајући да је иако шокирана ипак наставила да се дописује са њима како би видела „докле су спремни да иду“.

- На жалост убрзо је све изашло у јавност и свекар Владимир ме блокирао - каже Рада.

Она истиче да се не каје због свега што се десило до сада.

-  Све ово је добро јер Марјановиће излуђује. Неко ће да попусти и истина ће изаћи на видело - констатује Радмила Матић.  Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА