Najnovije

DVOSTRUKA RADINA IGRA: Dok se dopisivala sa mužem ubijene Jelene, svekar Vladimir nudio joj orgije!

BEOGRAD - Medicinska sestra iz Beča, Radmila Matić, koja uporno tvrdi da su Marjanovići članovi sekte i da je ubijena pevačica Jelena Marjanović njihova žrtva, nastavila je da iznosi šokantne detalje komunikacije s ovom u najmanju ruku čudnom porodicom.

Vladimir Marjanović (Foto: Jutjub)

U istom stilu Rada je nastavila govoreći da je  pored Zorana, bila u komunikaciji i sa Vladimirom, svekrom svirepo ubijene pevačice.

- On nije znao sa kim se dopisuje. Ja sam se istovremeno dopisivala i sa Vladimirom i Zoranom - kaže Rada i tvrdi je sve to trajalo pre nego što je prepiska sa Zoranom izašla u javnost.

- Prvo sam mu poslala poruku, u kojoj mu izražavam saučešće. On mi je odgovorio i napisao da im je jako teško zbog medijskog linča. Urbzo je počeo da mi šalje poruke erotske sadržine i da mi nudi orgije - objašnjava medicinska sestra iz Beča, dodajući da je iako šokirana ipak nastavila da se dopisuje sa njima kako bi videla „dokle su spremni da idu“.

- Na žalost ubrzo je sve izašlo u javnost i svekar Vladimir me blokirao - kaže Rada.

Ona ističe da se ne kaje zbog svega što se desilo do sada.

-  Sve ovo je dobro jer Marjanoviće izluđuje. Neko će da popusti i istina će izaći na videlo - konstatuje Radmila Matić.  Izvor: pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA