Најновије

ТРАМП: Нуклеарни потенцијал Русије моћнији је од нашег (ВИДЕО)

Нуклеарни арсенал Русије новији је од америчког, могућности САД су застареле, изјавио је кандидат Републиканске партије за председника САД Доналд Трамп.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

„Русија проширује своје могућности, они имају много новије могућности него ми“, рекао је Трамп током дебате са својом противницом Хилари Клинтон одговарајући на питање водитеља о свом ставу о нуклеарном оружју.
Трамп је назвао „нуклеарну претњу највећом претњом“. Републиканац је додао да сматра да би било идеално потпуно одбацивање таквог оружја, међутим, као председник, он нема намеру да први покрене разоружање.
„Ако нуклеарно оружје буде примењено то је крај, али истовремено ми треба да будемо спремни и ништа да не склањамо са стола“, истакао је Трамп.
 Хилари Клинтон је поново изјавила да Трампу не треба поверавати нуклеарно оружје.
Према правилима америчке предизборне кампање, у дебати могу да учествују кандидати који имају подршку 15 одсто Американаца. Према последњним анкетама, које су спровеле телевизија Еј-Би-Си и лист „Вашингтон пост“, Хилари Клинтон налази се испред Трампа за два одсто: 46 према 44. Име новог председника САД биће познато 8. новембра.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА