Најновије

ЈЕЗИВО! Ушуњао ми се у кућу док сам спавала поред мужа и почео да ме орално задовољава!

Описани немио догађај се догодио прошле године, а ове је осуђен на две године. Џозеф Таоук (35) је провалио у непознату кућу и ушетао у спаваћу собу брачног пара. Затекао их је како мирно спавају а онда је учинио невероватно. Раширио је женине ноге и почео да лиже.

Илустрација (Фото: pixabay)

Двадесет секунди, тек пробуђена жена није схватала да се ишта чудно дешава, а тек гледајући свог мужа како мирно спава, запитала се ко је онда између њених ногу?!  Усплахирено је пробудила свог партнера, а он је овог напасника истерао из спаваће собе. 
Пошто је полиција имала све доказе у вези овог злочина и ДНК са спаваћице јадне жене као и снимке са сигурносних камера, случај је више-мање био јасан. Такође, полиција је нашла Џозефа Таоука у близини куће где се одиграо описани догађај. 
Таоук је говорио на суђењу да је мислио да улази у пансион а не у приватну кућу. Са друге стране, говорио је како су му ''гласови у глави'' наредили да зарони у међуножје јадне жене.  Исповест блудне провинцијалка! Погледајте ОВДЕ: Желела сам орални секс, а он ми је показао мењач и рекао... Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА