Najnovije

JEZIVO! Ušunjao mi se u kuću dok sam spavala pored muža i počeo da me oralno zadovoljava!

Opisani nemio događaj se dogodio prošle godine, a ove je osuđen na dve godine. DŽozef Taouk (35) je provalio u nepoznatu kuću i ušetao u spavaću sobu bračnog para. Zatekao ih je kako mirno spavaju a onda je učinio neverovatno. Raširio je ženine noge i počeo da liže.

Ilustracija (Foto: pixabay)

Dvadeset sekundi, tek probuđena žena nije shvatala da se išta čudno dešava, a tek gledajući svog muža kako mirno spava, zapitala se ko je onda između njenih nogu?!  Usplahireno je probudila svog partnera, a on je ovog napasnika isterao iz spavaće sobe. 
Pošto je policija imala sve dokaze u vezi ovog zločina i DNK sa spavaćice jadne žene kao i snimke sa sigurnosnih kamera, slučaj je više-manje bio jasan. Takođe, policija je našla DŽozefa Taouka u blizini kuće gde se odigrao opisani događaj. 
Taouk je govorio na suđenju da je mislio da ulazi u pansion a ne u privatnu kuću. Sa druge strane, govorio je kako su mu ''glasovi u glavi'' naredili da zaroni u međunožje jadne žene.  Ispovest bludne provincijalka! Pogledajte OVDE: Želela sam oralni seks, a on mi je pokazao menjač i rekao... Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA