Најновије

НИЈЕ САМО ТАМАРА: И Гога Топ умало да изгуби живот због великих импланата у гузи!

Тамара Ђурић није једина српска старлета која је имала проблема са имплантима у гузи. Сличан проблем је задесио и Гордану Терзић - Гогу Топ која је једва преживела компликације које су је задесиле након операције.

Гордана Терзић - Гога Топ (фото: Правда)

Како сазнајемо, Гога са овим проблемом суочила још пре Тамаре Ђурић, али то досад није процурило до јавности. Она је пре више од четири месеца имала операцију, којом је повећала ионако велику гузу, а само неколико дана касније су наступиле компликације. И старлета Гога Топ је такође доста смршала јер ју је болест исцедила, што се може видети и по најновијим сликама на Инстаграму.  Позвали смо Гогу да је питамо да ли је све ово истина. Она није била превише расположена за причу, али је ипак потврдила информације не улазећи превише у детаље. - Ставила сам велике импланте и наступиле су компликације. Није још све готово, али здравље ми иде на боље и радујем се томе - рекла нам је старлета.

На питање да ли жели још нешто да оперише будући да је повећавала и усне и груди, казала је да јој "више не пада на памет". Како је најавила сада жели само да се опорави у потпуности, а потом ће, како је рекла, да сними песму која је у припреми.  Иначе, Гога је пре свега недељу дана била у центру скандала када се дописивала са мужем Андреане Чекић. Преписка је доспела и до медија, а Гога је тада потврдила да ју је Андреанин супруг Иван Миладиновић мувао.  А Јелена Карлеуша је извређала Шака Полумента због снимака, а заборавила је какве је она снимке правила. Ако сте и ви заборавили, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гуза Маје Николић Јапунџе у крупном кадру
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА