Najnovije

NIJE SAMO TAMARA: I Goga Top umalo da izgubi život zbog velikih implanata u guzi!

Tamara Đurić nije jedina srpska starleta koja je imala problema sa implantima u guzi. Sličan problem je zadesio i Gordanu Terzić - Gogu Top koja je jedva preživela komplikacije koje su je zadesile nakon operacije.

Gordana Terzić - Goga Top (foto: Pravda)

Kako saznajemo, Goga sa ovim problemom suočila još pre Tamare Đurić, ali to dosad nije procurilo do javnosti. Ona je pre više od četiri meseca imala operaciju, kojom je povećala ionako veliku guzu, a samo nekoliko dana kasnije su nastupile komplikacije. I starleta Goga Top je takođe dosta smršala jer ju je bolest iscedila, što se može videti i po najnovijim slikama na Instagramu.  Pozvali smo Gogu da je pitamo da li je sve ovo istina. Ona nije bila previše raspoložena za priču, ali je ipak potvrdila informacije ne ulazeći previše u detalje. - Stavila sam velike implante i nastupile su komplikacije. Nije još sve gotovo, ali zdravlje mi ide na bolje i radujem se tome - rekla nam je starleta.

Na pitanje da li želi još nešto da operiše budući da je povećavala i usne i grudi, kazala je da joj "više ne pada na pamet". Kako je najavila sada želi samo da se oporavi u potpunosti, a potom će, kako je rekla, da snimi pesmu koja je u pripremi.  Inače, Goga je pre svega nedelju dana bila u centru skandala kada se dopisivala sa mužem Andreane Čekić. Prepiska je dospela i do medija, a Goga je tada potvrdila da ju je Andreanin suprug Ivan Miladinović muvao.  A Jelena Karleuša je izvređala Šaka Polumenta zbog snimaka, a zaboravila je kakve je ona snimke pravila. Ako ste i vi zaboravili, pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Guza Maje Nikolić Japundže u krupnom kadru
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA