Најновије

ВРЕЛА СРПКИЊА ДРМА ЕВРОПСКЕ ТАБЛОИДЕ: Њен деколте је запалио медије (ФОТО)

Српска певачица Милица Павловић постала је тема број један европских таблоида након недавног гостовања у емисији "Амиџи шоу".

Милица Павловић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Милица је код Огњена Амиџића гостовала како би промовисала нови албум "Богиња", а у емисији се појавила у дубоко деколитираној хаљини. И управо је Миличин стајлинг био једна од окосница текстова који су се појавили на интернету, а читаоци турских, британских, грчких и норвешких портали уделили су младој Лесковчанки мноштво комплимената.

Lastnight @amigshow 👀 Dress by my lovely @krisstina1 👏 Hair dear @aleksa_la_vie 💦 Makeup sweet @abramovicm 💨

Фото опубликовано Milica Pavlovic (@senoritamilica) Янв 11 2017 в 3:58 PST

- Вечерас ми је телефон звонио као полудео! И дугујем једно велико хвала мојим пријатељима, који су још једном показали колико ме воле и колико се заиста радују сваком мом успеху. Морам мало да се похвалим. Заиста нисам очекивала, али данас је више од 100 светских портала из Велике Британије, Турске, Грчке, Норвешке и других земаља из Европе објавио заиста предивне текстове о мени и промоцији мог албума "Богиња" у емисији "Ами Г Схоw" - написала је Милица на друштвеним мрежама и додала: - Свакако да сам одушевљена што сам добила овако дивну и потпуно неочекивану подршку, то ми даје невероватну снагу и улива поверење да све што радите са великом љубављу не може да прође незапажено. Захваљујем светским медијима на дивним комплиментима, остала сам без текста... - написала је "секси сињорита".

Večeras mi je telefon zvonio kao poludeo! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspehu. Moram malo da se pohvalim. 🙂 Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma "Boginja" u emisiji "Ami G Show". Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje neverovatnu snagu i uliva poverenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta... 👄👄👄 @dailystar @haberlercom @milliyetcomtr

Фото опубликовано Milica Pavlovic (@senoritamilica) Янв 14 2017 в 2:32 PST

✌ Style @krisstina1 👗👑

Фото опубликовано Milica Pavlovic (@senoritamilica) Янв 11 2017 в 11:03 PST

Да видите потпуно голу Адријану Лиму, погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА