Najnovije

VRELA SRPKINJA DRMA EVROPSKE TABLOIDE: NJen dekolte je zapalio medije (FOTO)

Srpska pevačica Milica Pavlović postala je tema broj jedan evropskih tabloida nakon nedavnog gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Milica Pavlović (Foto: Jutjub)

Naime, Milica je kod Ognjena Amidžića gostovala kako bi promovisala novi album "Boginja", a u emisiji se pojavila u duboko dekolitiranoj haljini. I upravo je Miličin stajling bio jedna od okosnica tekstova koji su se pojavili na internetu, a čitaoci turskih, britanskih, grčkih i norveških portali udelili su mladoj Leskovčanki mnoštvo komplimenata.
- Večeras mi je telefon zvonio kao poludeo! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspehu. Moram malo da se pohvalim. Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma "Boginja" u emisiji "Ami G Show" - napisala je Milica na društvenim mrežama i dodala: - Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje neverovatnu snagu i uliva poverenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta... - napisala je "seksi sinjorita".

Večeras mi je telefon zvonio kao poludeo! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspehu. Moram malo da se pohvalim. 🙂 Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma "Boginja" u emisiji "Ami G Show". Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje neverovatnu snagu i uliva poverenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta... 👄👄👄 @dailystar @haberlercom @milliyetcomtr

Foto opublikovano Milica Pavlovic (@senoritamilica) Яnv 14 2017 v 2:32 PST

✌ Style @krisstina1 👗👑

Foto opublikovano Milica Pavlovic (@senoritamilica) Яnv 11 2017 v 11:03 PST

Da vidite potpuno golu Adrijanu Limu, pogledajte OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA