Најновије

ИЗЕТБЕГОВИЋ БАЦА ОТРОВНЕ СТРЕЛИЦЕ: Србија и РС никада неће бити једно!

Лидер Странке демократске акције Бакир Изетбеговић изјавио је јуче да Србија и Република Српска никада неће бити у истој држави, упркос сновима председника Српске Милорада Додика, који жели да РС и Србија постану једно.

Бакир Изетбеговић (Фото: Синхуа)

То ће заувек остати само пусти снови Милорада Додика. Ентитет РС је тешки дејтонски компромис и последица је агресије на БиХ, етничког чишћења, масовних злочина и геноцида. То се никада неће заборавити - рекао је Изетбеговић.
- Није природно, а није ни фер, нити поштено, како то тврди Додик, и противно је и свим међународним актима, да се део територије једне државе на којој су почињени масовни злочини и геноцид споји с државом која је у томе учествовала - рекао је лидер СДА и додао да то никад неће дозволити.
- Граница између Србије и БиХ ће заувек остати тамо где се сада налази, јер они који воле БиХ никад неће допустити да се она помера - изјавио је Изетбеговића дан након што су председници РС и Србије Милорад Додик и Александар Вучић на отварању деонице ауто-пута „9. јануар“ упутили поруке мира.
Подсетимо, Вучић је рекао да „путеви и мостови спајају људе“.
- Због тога ћемо успети да сачувамо нашу родну груду. РС и Србија сарађују добро, одлично, не бусамо се у прса, али радимо конкретне ствари за добробит народа - рекао је Вучић.
Путин Србији шаље ново моћно оружје! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић у Сарајеву - Србија је пријатељ Босне и Херцеговине
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА