Најновије

ПРВИ СРПСКИ ФИТНЕС СТУДИО НА ИНТЕРНЕТУ: Фискултура онлајн фитнес изазов

Уколико сте размишљали које време током године је најбоље да почнете да вежбате и физички се активирате, одговор је – увек. Ваше тело ће вам бити захвално, прочистићете мисли, а ми вам откривамо како да се за само месец и по доведете у врхунску форму.

Илустраија (Фото: Fiskultura.net)

Најтеже од свега јесте натерати се и упознати се са најбољом исхраном која ће пријати вашем телу. Оно што би могло да буде решење јесте нешто што до сада није виђено на нашим просторима – Фискултура онлине изазов. У питању је први српски фитнес студио на интернету који ће са радом стартовати 13. новембра (www.fiskultura.net)
Фискултура онлајн изазов је први српски фитнес студио на интернету. Он комбинује систем вежби и план здраве исхране, са елементима друштвене игре у којој вредне награде освајају они који остваре најбоље резултате. То није софтвер који вам шаље предлоге како да вежбате, већ заједница коју чине професионални фитнес инструктори, у свакодневној онлине комуникацији са члановима.
Када се учланите у Фискултуру, очекују вас бројни задаци и изазови, а за сваку од активности коју завршите, добијате поене. Програм траје 6 недеља, након чега сви чланови заједнице добијају могућност да гласају за најупорније. Најбоље оцењени добијају награде, али у овој игри нема победника и поражених – сви  који прођу кроз програм, побеђују сами себе! 

Главна награда је ваш успех и трансформација коју направите, ваше задовољство собом. Поред те награде коју верујемо да ће многи освојити, обезбедили смо заједно са нашим партнерима прву награду која је новчана и износи 1500 евра, друга награда су два ваучера од 500 евра за спортску опрему Асицс, док је трећа награда три пута за две особе викенд на Златибору у ВИП Цаса Цлуб апартманима.
Фискултура онлајн изазов је идеалан програм вежби за све оне којима су брз темпо живота и стална заузећа, до сада били омиљени изговори за избегавање физичке активности. Ма где да се налазите: код куће, на послу или на путовању, ваш фитнес студио је са вама, у вашем телефону или компујетру. Довољно је само да у било ком делу дана, одвојите 45 минута за себе. Стручни и професионални фитнес инструктори, увек су ту да вас мотивишу, охрабре и коригују. Сваки члан има личног фитнес инструктора и приступ заједници која међусобно комуницира, дели искуства и – дружи се! О својој приватности одлучујете сами, па је могуће да у програму учествујете анонимно, као и да се са осталим члановима повежете путем друштвених мрежа.
Фискултура онлајн изазов користи познате софтвере и апликације. Све што вам је потребно су добра воља и добар интернет! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА