Најновије

СВЕ ПОГАЂА: Погодио је Трампову победу, а за 2018. предвиђа...

Прошле године погодио је да ће на америчким изборима победити Доналд Трамп. Крег Хамилтон Паркер, самозвани британски видовњак који је предвидeо победу Доналда Трампа на америчким председничким изборима, објавио је своја предвиђања за 2018. годину.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

Према његовим прогнозама, свет очекује једна од најтурбулентнијих година у последње време. Своја предвиђања поделио је у пет категорија:

Климатска предвиђања

Вулкан Везув ће прорадити, због чега ће бити неопходна евакуација Напуља. Јак земљотрес погодиће Нови Зеланд. Светом ће се ширити пожари и рекордан број урагана.

Политичка предвиђања

Севернокорејског лидера Ким Џонг Уна свргнуће народ, а он ће највјероватније побећи у Кину. Америка ће бити уплетена у скандал масовне преваре у пословању криптовалуте биткоин. Терористи ће се обрушити на једну од европских престоница, и то ваздушним хемијским нападом.

Економска предвиђања

Велика банкарска криза погодиће Италију. Због јаког пада курса евра, доћи ће до великих нереда широм Европе. Послије Велике Британије, из Европске уније изаћи ће и Италија и Данска.

Предвиђања за Сједињене Америчке Државе

Пропашће покушај опозива Доналда Трампа, а он ће постати још популарнији. Уместо зида према Мексику, границу ће надзирати дронови и сензори. Велики пожар задесиће Лас Вегас.

Предвиђања за Велику Британију

Због "брегзита", Жан-Клод Јункер ће се повући из политике. Лабуристички вођа Џереми Корбин изгубиће популарност, а Тереза Меј ће остати премијер. Принц Хари ће се верити. Биће основана нова политичка странка, али ће бити настављени и терористички напади. Да видите претње упућене Путину, погледајте ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Са чиме ће се још свет суочити 2018. године?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА