Најновије

РУСИ СИПАЈУ ВАТРУ И ОГАЊ ПО ТЕРОРИСТИМА: Гори Идлиб у припреми за највећу операцију Сиријске армије до сада (ФОТО/ВИДЕО)

Руска и сиријска авијација настављају са жестоким активностима широм "побуњеничких" територија у покрајини Идлиб, као и на повезаним подручјима севера Хаме и запада Алепа.

Руско бомбардовање терориста у Идлибу и Хами (Илустрација: Правда)

Тешко је и побројати сва места из којих су данас, преко "побуњеничких" медија, стигли извештаји о руском бомбардовању, али је највише пажње привукло дејство по командном центру сиријске Ал Каиде - Хајат Тахрир ал Шама (ХТШ), у ком је, између осталог, убијен и шеф "Ибаа агенције", медијског крила ХТШ, Абу Хамза ал Хамви. Тај погодак забележен је на северу Хаме, где су руски и сиријски авиони и били најактивнији, уништавајући прегршт циљева унутар војне и комуникационе инфраструктуре терористичке организације. Према сазнањима сиријских ратних репортера, по постизању задатих циљева авијације, уследиће офанзива широког фронта Сиријске армије коју ће предводити Тигрове снаге, а која ће истовремено бити покренута из великог броја праваца. Погледајте забележене снимке дејстава руске и сиријске авијације и сиријске артиљерије: Латамина (север Хаме):
У близини Рувајде (север Хаме): Џарџаназ (Идлиб): Синџар (Идлиб):


Абу Дали (Идлиб): Како је великом победом, највероватније, окончана битка за Бејт Џин, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА